Заявка
|
|
DJULIETA | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:36 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| 1. Андріан, м.Долина Україна, 17 2. DJULIETA/R0ME0 3. 3 роки (основа крафтер, 3 саби: биш79, некр77, котовод78)(баф: Andron14-sws,Levia-bd,zzBAFERzz-pp,R0ME0-wark) 4. ДК роба сет, мірка, ТТ сет біжі 5. На даний момент ні, но можливо в майбутньому так 6. Не дуже 7. Це дуже довга історія, так як я уже змінював персонажа 2 раза. Починав я грати Андроном (який на даний момент є моїм свсом), якщо хтось памятає то ним я був у вас в клані, потім я почав грати РОМЕО (який на даний момент є моїм варком:)) яким я побував у таких кланах як СтрітМагік і Альтернативе (зараз Перфекшен). З цього моменту починається історія персонажа DJULIETA, нею я продовжував бути в клані Перфекшен. Осіню, цього року був змушений покинути клан так як мій онлайн значно погіршився (11 клас наука:(), але зараз у мене появився вільний час і я б хотів приєднатись до ваших рядів. 8. Якщо чесно, то найважлівішою причиную є знайомий з реала xVORONx ну і звичайно не можу жити без походів на епік, РБ і осад. 9. Думаю людей не мало, ну побачим це у подальших постах:) 10. Програма установлена і користуватись вмію 11. Хмм... дуже інтересне питання:)) Навіть незнаю..мене це петання поставило в тупік) 12. Так 13. Так
|
|
| |
vADi4eG | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:42 | Сообщение # 2 |
 Генерал-лейтенант
| почему умолчал о своем дестре ?
vADi4eG Dreadnought / Titan / DoomCryer Luciano SwordMuse / Elven Elder
|
|
| |
DJULIETA | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:43 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Який дестр?
|
|
| |
vADi4eG | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:48 | Сообщение # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Rusty, запомнился своим хамским поведением
|
|
| |
DJULIETA | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:50 | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Це не мій дестр я просто ним користуюсь деколи
|
|
| |
vADi4eG | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:53 | Сообщение # 6 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (R0ME0) Andron14-sws судя по всему чар андрон14 твой, мне с дестра нахамили в нубо катах и пообещали появиться, чтобы слить, андроном14. Ассоциации с персонажем только отрицательные, против.
Сообщение отредактировал vADi4eG - Суббота, 06-Фев-2010, 15:54 |
|
| |
DJULIETA | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:58 | Сообщение # 7 |
 Рядовой
| Це персонаж знакомого, може мене й хотів покликати но так і не покликав ( принаймі я такого не памятаю) Добавлено (06-Фев-2010, 16:58) --------------------------------------------- Це персонаж знакомого ( всмислі Rusty)
|
|
| |
NIK0LAS | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 15:59 | Сообщение # 8 |
 Генерал-майор
| Quote (R0ME0) Це персонаж знакомого, може мене й хотів покликати но так і не покликав ( принаймі я такого не памятаю) помню ту ситуацию, на дестре был ты и начал быковать почему то без причины) соответственно - против
Duelist(79)/Cardinal(79)/Hierophant(79)
|
|
| |
vADi4eG | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:05 | Сообщение # 9 |
 Генерал-лейтенант
| Предистория - я качался, пришел дестр и занял мои комнаты. Я предупредил, занято. Результата ноль, продолжал качаться, в итоге упал под мобами и просил реснуть. По разговору в чате видно, за рулем дестра был именно Андрон14. После этого пришел андрон, в пк лить не стал меня, но начал всячески мешать мне качаться. Такого поведения не понимаю, считаю из-за таких действий будет страдать репутация клана. Против. Добавлено: Под паравозами бил меня Rusty
Сообщение отредактировал vADi4eG - Суббота, 06-Фев-2010, 16:08 |
|
| |
DJULIETA | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:09 | Сообщение # 10 |
 Рядовой
| Я прийшов тоді андроном? Добавлено (06-Фев-2010, 17:09) --------------------------------------------- можу спорити шо нє того шо такого я точно не помятаю, а знач такого небуло P.S. якби то був я, то я б прийшов
|
|
| |
vADi4eG | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:12 | Сообщение # 11 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (R0ME0) я точно не помятаю, а знач такого небуло отличный принцип!
|
|
| |
NIK0LAS | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:12 | Сообщение # 12 |
 Генерал-майор
| Quote (R0ME0) можу спорити шо нє того шо такого я точно не помятаю, а знач такого небуло один я не понял этого предложения? Quote (R0ME0) якби то був я, то я б прийшов апасен
Duelist(79)/Cardinal(79)/Hierophant(79)
|
|
| |
godzi | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:15 | Сообщение # 13 |
 Генерал-лейтенант
| ля напали( тот чётким русским общался, этот украинским... что Ромео, что Джульетта, newLife хорошие парни, были в альтернативе.. но постоянно кудато сбегали. да и знакомый Богдана, посмотрим, что он скажет, я не против
Интернет, он не сближает. Это скопление одиночества. Мы вроде вместе, но каждый один. Иллюзия общения, иллюзия дружбы, иллюзия жизни.
|
|
| |
voron | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:30 | Сообщение # 14 |
 Полковник
| даю свою рекомендацію Андріану,і велике прохання(вадик і нік.,це я до вас )не ставайте зразу і позу Всякі непорозуміння можна розвязати полюбовно(в приват і т.д) Так ,як я його знаю в реальному житті(від самого народженя )можу сказати лише одне,з ним яб пішов ...на осаду(і нетільки)))Дуже добре розуміється і орієнтується в ігрі.Ще раз прошу не гарячкувати,повірте мені на слово,в грі багато чого трапляється,і на пк,і на бика і тд.)Дуже прошу позитивно віднестися до цієї заявки.
|
|
| |
TEYLOR | Дата: Суббота, 06-Фев-2010, 16:43 | Сообщение # 15 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (voron) даю свою рекомендацію Андріану Багдан мазу тянет , ЗА ! если чо мы ему , мы его , ну....................... Бодя сам Знаеш !
Fortune Seeker-80 / Doom Cryer-79 / Sagitarius-80/Дестр 78+ BETEPUHAP -Cardinal 79+ / Варлод 79+ / нубл
|
|
| |